HTML

ha elég bátor vagy ahhoz, hogy hátrahagyj mindent

"A kutatás törvénye nagyjából a következőt jelenti: ha elég bátor vagy ahhoz, hogy hátrahagyj mindent, ami biztonságot nyújtott, és lehet az bármi: az otthonod vagy a kedvenc éttermed; és elindulsz, hogy megtaláld önmagad. Legyen az egy belső utazás, vagy igazi út. Tekints mindenre az út során úgy, mint a kirakós egy darabjára és fogadj úgy mindenkit, mintha a tanárod volna. Ha készen állsz arra, hogy egyszer és mindenkorra elfogadj néhány kellemetlennek tűnő igazságot magaddal kapcsolatban, akkor biztosan megleled, amit keresel!" / Ízek imák szerelmek - Eat Pray Love /

Friss topikok

  • ruzsagab: Netti, Szerintem tök normális, hogy ha valakivel rossz dolgok történnek, akkor egy ideig szarul é... (2012.04.30. 23:44) Kövek
  • ruzsagab: Tök jó a blogod, Netti! Örülök, hogy találkoztunk kint. Remélem, hamar elrendeződnek a zűrös ügyek... (2012.04.25. 23:02) Zusammenfassung
  • vizifiú: Nettikém! Remélem az utolsó napjaid úgy teltek itthon, hogy nyugodt és könnyű szívvel tudj belevág... (2012.03.24. 22:24) I need a MIRAcle
  • vizifiú: ez mennyire illik ide... (2012.03.24. 22:19) Mein Weg ist mein Weg
  • vizifiú: like! (2012.03.24. 22:16) AlagÚtban - avagy lenni vagy nem lenni, menni vagy nem menni

Címkék

Netti útravalója

2012.01.29. 20:15 nettka

 "Kedves Netti! Kívánom, hogy megkapd ettől az úttól, amit vársz. Tartsd mindig nyitva a szíved az új élményeknek, és sose nézz hátra, csak előre!:)"

"Kedves Netti, Carpe diem, persze, felesleges is mondanom. Legyen minőségi ez a pár hónap, gazdagodj anélkül, hogy bármit feladnál abból a tűzből, ami vagy."

"Drága Netti:) Most, hogy a nagy döntés után indul a kaland, kívánom, hogy légy nyitott az újra, megfontolt és légy azért ösztönös, és remélem találsz válaszokat a kérdésedre, bátorságot az újra, és kívánom, hogy z az út valami olyan életszakasz kezdete legyen, amiben megtalálod önmagad, hogy Te Te lehess! puszillak"

"Nettikém! Hajrá, ismerkedj a Hans Jürgenekkel szorgosan, élj, szeress, meg minden. Szeretem, hogy ilyen spontán beszólós vagy!:) pusz"

"Liebe Netti, ich wünsche dir viel Spaß in der coolen Stadt Köln, lass die Schau raus und mach die Stadt wirklich unsicher!!!"

"Netti! Hogy jó legyen. Meg megtaláld.:) puszi"

"Drága Netti! Érezd szuper jól magad, éljenek a német pasik! Remélem egy csomó szuper élménnyel gazdagodsz majd, várom már a nyári beszámolókat!:) Éljen a Kortiság, hiányozni fogsz! A legjobbakat!"

"Netti drága! Te tudsz a legélvezetesebben sztorit mesélni, és úgy érzem, te vagy a lelki/sorstársam a Kortársban!Örülök, hogy ilyen sokban hasonlítunk! Remélem nagyon jól érzed majd magad Kölnben, és valóra válnak az álmaid!:)"

"Drága Netti! Kívánom, hogy nagyon érezd jól magad és hódíts szenvedélyesen a germán csődörök között is! Várlak haza! <3"

 "Drága Netti! Sok kalandot, boldogságot kívánok! Légy nyitott és akkor bármi megtörténhet Veled! Bízom benne és hiszem, hogy jóra fordulnak a dolgok! Viel Glück!"

"Egyszer élsz, soha ne feledd! Láss mindent, amit csak lehet!"

"Ja, és Nettikém, és Neked van a legcsodálatosabb, legformásabb popód, amit valaha láttam!csók :)"

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://netti-in-koeln.blog.hu/api/trackback/id/tr193971860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sompepe 2012.02.03. 17:16:53

Kedves Ittenke! Nagyon örülök, hogy végül kijössz! Egyrészről, mert közelebb leszel hozzám, illetve életed egy nagy fordulatot vesz majd...
Hogy ki is vagy Te nekem? A lány, akivel jó együtt mosolyogni, akivel jó bohóckodni, aki mindig fel tud vidítani, aki megvigasztal, ha baj van, aki megölel, amikor szükségem van rá, és aki leszid vagy felráz, ha éppen valami elvette az eszem... Minden vagy Te nekem... egy igazi Társ és Barát, olyan akire sokan csak vágynak... Örülök, és köszönöm, hogy vagy nekem! Vigyázz magadra, legyél kíváncsi, próbálj ki mindent, mosolyogj sokat és találj rá arra az útra, ami a boldogságodhoz vezet! Ölellek!

Danis 2012.03.23. 21:49:55

"Kedves Netti! Bármikor gond nélkül sunáználak!" :)

nettka 2012.03.23. 21:57:52

@Danis: "Ölelnivaló vagy!!"

vizifiú 2012.03.24. 22:13:33

Mekkora! Nagyon jók a kívánságok, és még a fenekesemet is betetted! =))
süti beállítások módosítása